Totul despre pluşareDespre pluşare

Este o tehnologie nouă la nivelul Romaniei, mai puţin in Europa ori chiar in Orientul indepărtat unde işi are originea şi datează de peste 4000 ani. Secolul XXI oferă doar un context renascensist pentru aceasta veche magie, care normal pe vremea naşterii sale nu se folosea in domeniul automobilistic.
Se pot folosi la automobile, construcţii, cosmetice, industria hartiei, jucării, industria lemnului,etc. ca exemplu incinte pentru boxe, pereţii caselor, barurilor (in interior), interiorul maşinii: bordul, tapiţeriile de la uşi, pragurile, volanul, etc. Se pot realiza inclusiv inscripţionări pe tricouri, logo-uri de firme, etc.
Procesul in sine este foarte migălos
Pluşul există intr-o gamă largă de culori, din care se poate alege pe baza paletei de culori existente (Paleta culori), se pot realiza treceri dintr-o culoare in alta (Galerie foto), ori combinarea diferitelor culori la piesele pluşate.
mai multe poze

Maşina noastră este de fapt prima lucrare realizată şi de atunci este un proces in continuă perfecţionare. Fiecare pluşare iţi arată o nouă latură a acestei tehnologii, dar adevarata senzaţie este cand acel produs (in special părţi componente ale maşinilor) se montează la loc şi iţi provoacă o căldură sufletească, iţi face atat de mult iubită maşina şi mai specială.
Pluşarea este o nouă formă a tuningului, ale carui limite sunt date doar de fantezia personală. Aproape orice se poate pluşa, trebuiesc respectate insă cateva reguli practice şi necesită soluţii in intregime adecvate.mai multe poze

Ca garanţii ale acestui tip de lucrare putem aminti bordul maşinilor de cursă, care sunt expuse la caldura, la frig, la uzură sau pereţii unei case de cultura care nu se pot reface in perioade scurte de timp, ci sunt de durată.
In zilele noastre această tehnologie caştigă teren faăă de tapiăeriile cu bază textilă, fiind mult mai estetică, oferă suprafeţe perfecte, uşor de curăţat şi intreţinut (carpă umedă, soluţii de curăţat, aspirare, etc.),

Sunt şi cereri ieşite din comun, nu şi ca parte integrantă a vieţii omeneşti ci ca produs care urmează a fi pluşat cum ar fi sicriiele, bineinţeles unicolor: negru, maro inchis, bej, ni se strange puţin sufletul la acestea insă, incercăm să-l percepem ca un plus oferit in trecerea omului spre neant.
Credem că prin această technologie putem aduce un plus de valoare oricărei maşini, sperăm că veţi simţi acel ambient plăcut simţurilor şi ochilor care este şi funcţional şi oferă un avantaj competitiv.mai multe poze